EDUSTUKSET

Etusivu        Yritys           Palvelut            Tuotteet            Edustukset       Tilauslomake

Etusivu        Yritys           Palvelut            Tuotteet            Edustukset       Tilauslomake

Rhytm-kellot ovat useita erilaisia ja erityylisiä, edullisia seinä-, pöytä- ja herätyskelloja. Laajasta valikoimasta löydät helposti sopivat peruskellot kotiin tai työpaikalle.

Leijona - kaikkien aikojen ostetuin kello Suomessa - jo vuodesta 1910

Leijona on elänyt ja elää edelleen aktiivisesti ajan hengessä. Kokoelma, joka uusiutuu 2-3 kertaa vuodessa, valitaan muokkaamalla kansainvälisiä trendejä suomalaiseen makuun; yhdistellen käytännöllisyyttä ja kauneutta, toimivuutta ja tyyliä.

Leijonan laajasta valikoimasta löytyy malleja sekä perinteistä ajannäyttäjää arvostavalle että Sinulle, joka etsit viimeisten trendien mukaista asustetta kokonaispukeutumisen täydentäjäksi. Tänäkin päivänä Leijona on Suomen ylivoimaisesti suosituin rannekello. 

Lacosten kellot ovat tyylikkäitä ja muodin tasalla. Valikoimaan kuuluu sekä värikkäitä muovirannekkeisia kelloja, että metalli- ja nahkahihnaisia kelloja.

Blomdahl Medical on tunnettu turvallisista korvien rei’itysinstrumenteista, rei’ityskoruista ja klassisista sekä ihoystävällisistä korvakoruista. Blomdahl asettaa lääketieteelliset näkökohdat etusijalle, korut on kehitetty yhteistyössä ihoasiantuntijoiden kanssa. Koruja valmistetaan useita kokoja, värejä ja eri materiaaleista – voit valita sinulle parhaiten soveltuvat.

Citizen tunnetaan maailman johtavana kellojen valmistajana. Erityisesti Citizen on vahva korkean teknologian saralla. Sen avulla Citizen on luonut uusia ratkaisuja.

Japanilainen Casio on maailman johtava digitaalikellojen valmistaja, joka panostaa erityisesti tuotekehittelyyn ja uusiin toimintoihin rannekellomallistossaan.

Casio on tuonut ensimmäisenä maailmassa markkinoille rannekelloja, joissa on mm. MP3-soitin tai digitaalinen kamera väreissä.

Casion laajasta mallistosta löytyvät omat valikoimat monien eri lajien harrastajille: surffaajille, skeittaajille, purjehtijoille, extreme-seikkailijoille, maratoonareille, kalastajille...

 

Tervetuloa ostoksille!

Risto Rytin katu 24, 32700 Huittinen

p. 040 1285 775

helena@helmihelena.fi

Avoinna ma-pe 10-17, la 9-13

SEIKO uskoo, että rannekello on henkilökohtainen asuste. Parhaat rannekellot elävät harmoniassa ja vuorovaikutuksessa käyttäjänsä kanssa.

Kaikki Seiko-rannekellojen toiminnot tarjoavat rauhoittavan ja tunneperäisesti tyydyttävän siteen. Seikon teknologinen kehitystyö on keskittynyt tunteisiin vetoavaan teknologiaan. Tunteisiin vetoava teknologia luo vuorovaikutuksen käyttäjän ja tuotteen välille.

 

Alpen Optics on yhdysvaltalainen optiikkamerkki, joka perustettiin vuonna 1997 tarjoamaan parasta mahdollista vastinetta rahalle kiikareissa, kaukoputkissa ja kiikaritähtäimissä. Mallisto alkaa edullisista peruskiikarista ja siihen sisältyy myös huippuluokan optiikalla varustettuja malleja, joiden laatu on täysin kilpailukykyinen Euroopan tunnetuimpien merkkien kanssa.

Thermos oli ensimmäinen teräksisten termosten valmistaja jo 1970-luvulla. Thermoksen lippulaivatuotteiden perustana on tehtaan kehittämä Light & Compact -teknologia, joka varmistaa tasaisen laadun.  Light & Compact -sarjan tasoisia tuotteita et saa yhdeltäkään toiselta valmistajalta.

Sähkökäyttöisten Chef’s Choice –koneiden laikat pyörivät veitsen suuntaisesti eivätkä siten vahingoita terää tai sen muotoa.
Laajasta valikoimasta löydät sopivan teroittimen jokaiseen käyttötarkoitukseen: käsiteroitin mökille kalapakkiin, sähköinen kotikeittiöön antamaan veitsillesi niiden ansaitseman kohtelun, tai huippumalli vaihdettavilla moduuleilla kiireiseen ammattikeittiöön. 

Oikeat työvälineet tekevät kaikesta mukavampaa, etenkin keittiössä. Siksi Victorinox sitoutuu valmistamaan huipputeräviä ja ergonomisia veitsiä sekä koti- että ammattikeittiöön. 


Jos haluat olla valmiina kaikkeen, on Sveitsin armeijan linkkuveitsi sinulle varmasti tuttu tuote. Se on ollut laatutietoisen matkailijan vakiovaruste ympäri maailmaa jo vuodesta 1897.

Oli seikkailuympäristösi sitten kaupunki, meri, metsä tai vuoristo, on Victorinox luotettava kumppanisi kaikkialla.

Risto Rytin katu 24

32700 Huittinen

  1. p.040 1285 775

AVOINNA:

ma-pe 10-17, la 9-13