Tervetuloa ostoksille!

Risto Rytin katu 24, 32700 Huittinen

p. 040 1285 775

helena@helmihelena.fi

Avoinna ma-pe 10-17, la 9-13

Raikas, viihtyisä ja hyvän palvelun kello-, koru- ja lahjatavaraliike on  Huittisissa Risto Rytin kadulla!


Valikoimassa ovat uusimmat korut ja kellot sekä runsaasti myös hyviä, perinteisiä klassikoita. Hopea, kulta ja teräs laadukkaina muotoina ja tyylikkäinä koruina takaavat onnistuneiden lahjojen hankinnan.


Lahjatavaroita löytyy valikoimasta runsaasti moneen makuun. Käsinmaalattua kotimaista posliinia ja käsintehtyjä kynttilöitä sekä laadukasta hopeatuotteita. Metsästys- ja kalastusaiheiset esineet ja lahjatavarat sopivat monelle. Niihin olemmekin osittain erikoistuneet ja hyvä, laaja valikoima takaa onnistuneet löydöt, kun sen tyyppisiä lahjoja tarvitaan.


Pokaalit ja palkinnot löytyvät valikoimastamme ja isommat erät tilataan nopealla aikataululla. Kaiverrustyöt kuuluvat myös palveluumme.

Korvarei'itykset korviin teemme vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla.

Helmien punonta ja muut pienet korjaukset onnistuvat pikaisesti, isommat korjaukset teetetään hyvillä, ammattitaitoisilla kulta- ja kellosepillä.


Hyvä, ammattitaitoinen ja nöyrä asiakasystävällinen palvelu ovat laatumme perusta. Kokemusta alalle on tullut jo lapsuudesta asti, kun sai seurata korujen valmistusta kotona isän verstaassa. Yli 30 vuoden kokemus kello- ja korualan myyjänä takaavat ammattitaidon, johon voi luottaa. Kauniit lahjapaketit onnistuvat käden käänteessä, joten tervetuloa palveltavaksi iloisen ilmapiirin liikkeeseen tai tilaa tuotteita kotiisi suoraan verkosta.

Risto Rytin katu 24

32700 Huittinen

  1. p.040 1285 775

AVOINNA:

ma-pe 10-17, la 9-13

kävijää

BB-koru - klassikko jo syntyessään!


Näitä on nähty mm. Rihannalla, Emma Watsonilla, Charlize Theronilla, Jenni Vartiaisella... mutta tämän talven jälkeen näitä on joka muotitietoisen naisen korvissa!


Meillä hyvä valikoima koruja edulliseen hintaan, tietysti.


Tule ja valitse omasi!

FightBack – Mistä siinä on kyse?

FightBackin perustaja Pekka Hyysalo oli vain 19-vuotias, kun hän loukkaantui vakavasti lasketteluaiheisen lyhytelokuvan kuvauksissa. FighBackin tehtävänä on tukea päävamman saaneita urheilijoita heidän kuntoitumisensa aikana, joka yleensä kestää koko loppuelämän. Tavoitteena on lisätä tietoisuutta suojavarusteiden käytön tärkeydestä urheilussa. Monet vakavat vammautumiset voidaan välttää suojavarusteiden ja kypärän oikeanlaisella käytöllä. Lue lisää http://www.teamfightback.com/fightback/


Nämä korut on ladattu täyteen positiivista asennetta, jota Pekalla on hänen taistelussaan päävammaa vastaan. Pekan kuntoutuminen jatkuu ja tämän korun tuottoa käytetään FightBack-organisaation hyväksi. FightBack auttaa Pekkaa ja tulevaisuudessa myös muita päävammautuneita urheilijoita.

Korut on valmistettu 925 hopeasta ja iso riipus myös aidosta korkeapolttoisesta emalista. Emali on lasinomainen materiaali ja sitä tulisi käsitellä huolella.

Etusivu        Yritys           Palvelut            Tuotteet            Edustukset       Tilauslomake

Nivelsormukset ovat bloggareiden lempikoruja tällä hetkellä. Ohuita sormuksia voi olla monta kappaletta samassa sormessa, myös sormenpään ja nivelen välissä.


Meillä myös näitä uutuuksia useita malleja.

Kello- ja Kultaliike HelmiHelena tukee useita kalastus-, metsästys- ja koirakilpailuja mm. lahjoittamalla upeita palkintoja voittajille. 

Marudesign-akryylikorut valmistetaan käsityönä Suomessa. Ne on suunnitellut Marja Aalto-Setälä.

Koruja on saatavana mustalla nyörillä tai nikkelivapaalla papuketjulla, myös Marudesign-label on nikkelivapaata. Korut toimitetaan organzapussukoihin pakattuna, jossa mukana pikkuesite. Tervetuloa tutustumaan upeisiin, edullisiin koruihin,  alk. 39,-.

Tule valitsemaan samalla oma Marja Aalto-Setälän suunnittelema Kokoa-sarjan sormus-setti, alk. 10,-kpl.

Huolla hopea-aterimet juhlaan!


Katso täältä ohjeet kuinka se tapahtuu.


Linkki.