PALVELUT


Palvelemme yli 30v kokemuksella, iloisesti, nöyrästi ja reippaasti jokaista asiakastamme ja pyrimme yhdessä asiakkaan kanssa löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut lahjapulmiin sekä löytämään laajasta valikoimastamme juuri sopivat tuotteet. Jos varastosta ei satu löytymään juuri sopivaa tuotetta, laajan toimittajakuntamme tuotteista varmasti tuote löytyy nopeasti tilaamalla ilman lisäkuluja.


Teemme korvien rei`itykset luotettavasti ja nopeasti ilman ajanvarausta.

Blomdahl Medical on tunnettu turvallisista korvien rei’itysinstrumenteista, rei’ityskoruista ja klassisista sekä ihoystävällisistä korvakoruista. Blomdahl asettaa lääketieteelliset näkökohdat etusijalle, korut on kehitetty yhteistyössä ihoasiantuntijoiden kanssa. Koruja valmistetaan useita kokoja, värejä ja eri materiaaleista – voit valita sinulle parhaiten soveltuvat.

Blomdahl-korut suunnitellaan ja valmistetaan Ruotsissa. Se tarkoittaa, että he voivat valvoa valmistusprosessia alusta loppuun: tavarantoimittajilta tuotantoon saakka, jossa valmiit korut kootaan ja pakataan. Blomdahl kontrolloi ja dokumentoi kaiken, jotta he voivat taata korujensa olevan ihoystävällisiä.

Blomdahl Medical Ear Piercing -menetelmässä käytetään kertakäyttöisiä steriilejä korukasetteja. Laite ei kosketa suoraan korvaa, ja on näin ollen turvallinen myös herkkäihoisille ja allergikoille. Rei'ityskorvakorut ovat pieniä ja kevyitä, jotta reikä paranisi ilman ongelmia. Korvakorun kärjen suojauksen ja pyöristyksen ansiosta se ei ärsytä herkkää ihoa korvan takana.

Rei'ityksen jälkeen tulee käyttää rei'ityskorvakorua koko parantumisajan, eli noin kuusi viikkoa. Infektioiden ja allergisten reaktioiden riski kasvaa, mikäli koru vaihdetaan ennen paranemista. Blomdahl-korvakorut ovat miellyttäviä käyttää koko paranemisajan ja sen jälkeen. 

Blomdahl Medical tarjoaa kattavat ohjeet korvarei'itettyjen korvien hoitoon sekä ensikorujen oikeaoppiseen irroittamiseen ja uusien vaihtamiseen parantumisajan jälkeen.

Ensikorujen jälkeen tulevien korvakorujen ihoa koskettava materiaali ja laatu tulee valita tarkoin.

Blomdahl-korvakorut ovat miellyttäviä käyttää koko paranemisajan ja sen jälkeen. 

Risto Rytin katu 24

32700 Huittinen

  1. p.040 1285 775

AVOINNA:

ma-pe 10-17, la 9-13

Etusivu        Yritys           Palvelut            Tuotteet            Edustukset       Tilauslomake

Lisäksi:

  1. Luettelomerkki Helmien puhdistus ja punontapalvelu

 

  1. Luettelomerkki Kellojen paristojen laitot, vanhojen paristojen vastaanotto

 

  1. Luettelomerkki Kello- ja kultasepäntyöt ammattitaidolla tilauksesta

 

  1. Luettelomerkki Kaiverrustyöt, mm. postilaatikkolaatat ja nimikilvet, lahjoihin ym. kauniit, koristelliset tekstit nopeasti ja ammattitaidolla

 

  1. Luettelomerkki Erityisen kauniit lahjapaketit ovat erityisosaamistamme

Puhdistamme myös asiakkaan hopeat edullisesti ja ammattitaitoisesti

Meillä tehdään myös kauniit kaiverrukset ammattitaidolla, edullisesti ja nopeasti.

Tervetuloa ostoksille!

Risto Rytin katu 24, 32700 Huittinen

p. 040 1285 775

helena@helmihelena.fi

Avoinna ma-pe 10-17, la 9-13